OxyGeneo & Tripollar

 HUIDVERBETERING EN ANTI-AGEING MET OXYGENEO EN TRIPOLLAR!

 

OXYGENEO: Effectieve anti-aging en huidverbetering in ALLE huidlagen!

3 in 1 SUPER FACIAL:

1: exfoliatie van dode huidcellen: vitaliseert de huid door dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren

2: insluizen van revitaliserende werkstoffen: revitaliseert de huid door het diep in de huid aanbrengen van actieve werkstoffen zoals oa vitamine A, vitamine C, hyaluronzuur, ribose (suikerachtige die de celenergie stimuleert en een anti-rimpel effect heeft in de huid) en rozenbottel olie (antioxidant, kalmeert en verzacht de huid).

3: zuurstof voorziening IN de huid van binnen uit: de gel waar tijdens de behandeling mee gewerkt wordt bestaat uit sodium bi carbonaat en citroenzuur. De OxyGeneo werking (het Bohr effect) ontstaat wanneer de gel in aanraking komt met de huid en het opzet kopje van het OxyGeneo handstuk. CO2 belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor de zuurstof opname van de huid van binnenuit wordt geactiveerd.

OxyGeneo behandeling €85,-

OxyGeneo kuur van 6 behandelingen €455,-

 

TRIPOLLAR: Effectieve rimpel reductie, huid verstrakking en verjonging door middel van RADIO FREQUENT.

Radio frequent zorgt voor verhitting van de huid tot max 41 graden waardoor de huid verstrakt.

Direct zichtbaar effect: samentrekken (krimpen) van collagene vezels waardoor de huid strakker wordt en rimpels vervagen.

Lange termijn effect: verhoging van het celmetabolisme van de fibroblasten waardoor de collageen productie wordt verhoogd. De huid wordt en blijft strakker en rimpels verminderen.

Natuurlijke huidverjonging door de huid zelf!

De Tripollar behandeling wordt ALTIJD gecombineerd met een OxyGeneo behandeling.

OxyGeneo & Tripollar behandeling €105,00

OxyGeneo & Tripollar kuur van 6 behandelingen €585,-,-

 

OxyGeneo & Tripollar Hals en Decollete behandeling:

Verslapping, zonneschade en rimpels ontsieren vaak je hals en decollete.
Met de OxyGeneo & Tripollar kunnen we in kuurverband de huidstructuur van hals en decollete verbeteren, zonneschade behandelen, rimpels en lijntjes verminderen en de celvernieuwing stimuleren. De huid van hals en decollete wordt strakker en oogt jong en fris en rimpels zijn minder zichtbaar.

OxyGeneo & Tripollar hals en decollete behandeling kuur van 6 behandelingen €565,-,-
1 enkele behandeling voor hals en decollete €99,90