Nieuw & Actie’s

SUPPORT LOCAL ACTIE BIJ SKIN & SO:

Wij horen regelmatig van nieuwe klanten: ‘ik wist niet dat er een schoonheidssalon in Ubachsberg was’ of ‘Ik wist niet dat jullie salon in de Bostenstraat lag’  Dus JA! Onze schoonheidssalon is gevestigd in het souterrain van mijn woonhuis. Er zijn helaas geen cafes meer in ons dorp en de winkels kun je ook op 1 hand tellen.             Dus wij vinden dat de ondernemers die Ubachsberg nog telt gekoesterd moeten worden! Daarom lanceren wij de SUPPORT LOCAL actie voor alle inwoners van Ubachsberg!                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Woon jij in Ubachsberg, ben jij nog geen klant bij Skin & So (of al een tijdje niet meer in de salon geweest) maar wil je voor al je beauty wensen gewoon lekker ‘op het dorp’ blijven om de lokale ondernemers te steunen?                                                                                                                                                                                                                              Maak dan nu je afspraak ovv SUPPORT LOCAL en je adres gegevens (zodat wij weten dat je in Ubachsberg woont).                                                                                                         Dan ontvang je eenmalig 20% KORTING op je eerste afspraak!                                                                                                                                                                                                                 Dus deel ons iniatitief met je buurvrouw/man en alle moeders op het schoolplein! Hopelijk zien we je snel bij ons in de salon!!

 

YODEYMA PARFUMS

Wie vindt het niet fijn om heerlijk te ruiken?                                                                                                                                                                                                                                                        Maar merk parfums zijn helaas zeer prijzig. In de salon verkopen wij Yodeyma Parfums. Yodeyma Parfums zijn originele geuren die in grote hoeveelheden worden opgekocht en gebotteled worden in een simpel flesje. Dit maakt het mogelijk dat deze originele geuren voor een klein prijsje kunnen worden verkocht.

Yodeyma Parfums: Betaal de geur, niet de merknaam, het designer flesje of de dure reclame campagne. Vraag in de salon naar de geur lijsten.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               15 ml €6.90   50 ml €15.90   100 ml €23.90

 

NIEUW: HUIDVERBETERING EN ANTI-AGEING.

Met gepaste trots mag ik jullie mee delen dat je sinds kort bij Skin & So terecht kunt voor een intensieve anti-age behandeling met de revolutionaire                           OXYGENEO & TRIPOLLAR van Pollogen.

 

OXYGENEO: Effectieve anti-aging en huidverbetering in ALLE huidlagen!

3 in 1 SUPER FACIAL:

1: exfoliatie van dode huidcellen: vitaliseert de huid door dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren

2: insluizen van revitaliserende werkstoffen: revitaliseert de huid door het diep in de huid aanbrengen van actieve werkstoffen zoals oa vitamine A, vitamine C, hyaluronzuur, ribose (suikerachtige die de celenergie stimuleert en een anti-rimpel effect heeft in de huid) en rozenbottel olie (antioxidant, kalmeert en verzacht de huid).

3: zuurstof voorziening IN de huid van binnen uit: de gel waar tijdens de behandeling mee gewerkt wordt bestaat uit sodium bi carbonaat en citroenzuur. De OxyGeneo werking (het Bohr effect) ontstaat wanneer de gel in aanraking komt met de huid en het opzet kopje van het OxyGeneo handstuk. CO2 belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor de zuurstof opname van de huid van binnenuit wordt geactiveerd.

OxyGeneo behandeling €79,-

OxyGeneo kuur van 6 behandelingen €450,-

 

TRIPOLLAR: Effectieve rimpel reductie, huid verstrakking en verjonging door middel van RADIO FREQUENT.

Radio frequent zorgt voor verhitting van de huid tot max 41 graden waardoor de huid verstrakt.

Direct zichtbaar effect: samentrekken (krimpen) van collagene vezels waardoor de huid strakker wordt en rimpels vervagen.

Lange termijn effect: verhoging van het celmetabolisme van de fibroblasten waardoor de collageen productie wordt verhoogd. De huid wordt en blijft strakker en rimpels verminderen.

Natuurlijke huidverjonging door de huid zelf!

De Tripollar behandeling wordt ALTIJD gecombineerd met een OxyGeneo behandeling.

OxyGeneo & Tripollar behandeling €99,-

OxyGeneo & Tripollar kuur van 6 behandelingen €540,-

 

Interesse? Maak snel je afspraak om deze geweldig effectieve behandelingen te ervaren! 

                                       

                          

 

 

 

 

 

Nieuwe behandelingen bij Skin & So:

 

Yellow Rose Olive & Herbs natural anti-ageing behandeling:

De Olive & Herbs anti-ageing behandeling is een verzorgende en intensief voedende anti verouderingsbehandeling met natuurlijke ingredienten zoals extra vierge olijfolie (de duurste olijfolie uit de eerste persing) olijf blad, kostbaar saffraan, salie, rozemarijn, witte thee, hyaluronzuur en vitamine C. De natuurlijke producten uit deze lijn pakken fijne lijntjes en huidveroudering aan waardoor de huid stralend en zijde zacht aanvoelt.

Olive & Herbs behandeling €57,00

                         

 

 

Yellow Rose AHA Fruitzuren behandeling:

AHA Fruitzuren peeling is een intensieve peeling behandeling op basis van fruitzuren. Door de peeling versnelt het celdelingsproces en ontdoen we de huid van ruwe, oude cellen, afvalstoffen en oppervlakkige oneffenheden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor de huid een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. Pigmentvlekjes worden rustiger, rimpels minder diep en een door acne verstoorde huid zal zichtbaar opknappen.

AHA Fruitzuren behandeling €50,00

Kuur van 4 behandelingen €192,-      kuur van 6 behandelingen €290,-

 

 

 

Yellow Rose ADO Kruidenpeeling:

De ADO kruidenpeeling is een 100% plantaardige peeling met oa verse zee spons, algen, zeewier, ginseng, calandula, salie en kamille. De kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid. De intensieve peeling reinigt de huid diep van overtollig talg, onzuiverheden en dode huidcellen. Ideaal bij een acne huid. Tevens wordt de celdeling gestimuleerd en heeft de peeling een positieve invloed op de aanmaak van collageen en elastine. De kruidenpeeling zorgt voor afvlakking van rimpels en littekens en verbeterd zichtbaar de huidkwaliteit met als resultaat een gladde, elastische, frisse huid met een gezonde roze gloed!

LET OP: DE HUID GAAT VERVELLEN NA DEZE INTENSIEVE PEELING!!

ADO Kruidenpeeling €75,-

 

 

 

Lash to Impress

Slapen, douchen, zwemmen, sauna, huilen, door de regen fietsen, sporten hoeft nooit meer met een uitgelopen mascara look of blote billen gezicht!
Lash to Impress geeft je een 100% waterproof mascara look welke 3-4 weken blijft zitten.
Lash to Impress is een eenvoudige behandeling uitgevoerd in de schoonheidssalon waarbij de wimpers worden voorzien van een waterproof coating.
De duur van het resultaat is afhankelijk van je eigen wimpergroei cyclus, deze verschilt per persoon.
Ideaal voor wintersport, saunabezoek, zomervakantie of in je kraamtijd.

€32,50

 

In no time rimpels vervagen met de MESOGUN icm het veilige hyaluronzuur

In no time rimpels vervagen en uw huid weer laten stralen?
Dit kan nu met de Mesogun en cross-linked hyaluronzuur.
De Meso gun maakt het mogelijk om hyaluronzuur (cross-linked filler) door middel van mesotherapie in de huid te brengen.
Cross-linked hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die rimpels direct opvult.
Dit is een veilig (niet permanent) vulmiddel dat de huid à la minute gladder en strakker maakt. Met een flinterdunne naald wordt de cross-linked hyaluronzuur net onder de opperhuid ingebracht dmv een mesogun en vult het natuurlijk hyaluronzuur in de huid weer aan dat in de loop der jaren verloren is gegaan. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine en zorgt voor een gehydrateerde en elastische huid.

Het resultaat houdt 8 tot 10 maanden!

Is uw interesse gewekt?
kijk voor meer info en prijzen bij ‘Behandelingen’.