Nieuw & Actie’s

Nieuw bij Skin & So:

 

Yellow Rose Olive & Herbs natural anti-ageing behandeling:

De Olive & Herbs anti-ageing behandeling is een verzorgende en intensief voedende anti verouderingsbehandeling met natuurlijke ingredienten zoals extra vierge olijfolie (de duurste olijfolie uit de eerste persing) olijf blad, kostbaar saffraan, salie, rozemarijn, witte thee, hyaluronzuur en vitamine C. De natuurlijke producten uit deze lijn pakken fijne lijntjes en huidveroudering aan waardoor de huid stralend en zijde zacht aanvoelt.

Olive & Herbs behandeling €56,50

 

 

Yellow Rose AHA Fruitzuren behandeling:

AHA Fruitzuren peeling is een intensieve peeling behandeling op basis van fruitzuren. Door de peeling versnelt het celdelingsproces en ontdoen we de huid van ruwe, oude cellen, afvalstoffen en oppervlakkige oneffenheden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor de huid een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. Pigmentvlekjes worden rustiger, rimpels minder diep en een door acne verstoorde huid zal zichtbaar opknappen.

AHA Fruitzuren behandeling €49,50

Kuur van 4 behandelingen €190,-      kuur van 6 behandelingen €285,-

 

 

Yellow Rose ADO Kruidenpeeling:

De ADO kruidenpeeling is een 100% plantaardige peeling met oa verse zee spons, algen, zeewier, ginseng, calandula, salie en kamille. De kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid. De intensieve peeling reinigt de huid diep van overtollig talg, onzuiverheden en dode huidcellen. Ideaal bij een acne huid. Tevens wordt de celdeling gestimuleerd en heeft de peeling een positieve invloed op de aanmaak van collageen en elastine. De kruidenpeeling zorgt voor afvlakking van rimpels en littekens en verbeterd zichtbaar de huidkwaliteit met als resultaat een gladde, elastische, frisse huid met een gezonde roze gloed!

LET OP: DE HUID GAAT VERVELLEN NA DEZE INTENSIEVE PEELING!!

ADO Kruidenpeeling €75,-

 

 

One Minute Manicure

One Minute is een 100% natuurlijke scrub van dode zeezout en oliën.
De scrub verwijderd alle dode huidcellen van je handen, voeten en lichaam en de olie maakt de huid superzacht!
Handcrème of bodylotion is overbodig!
Ideaal in voor elk jaargetijde of bij kloven in handen en voeten.
In ‘One Minute’ een super zachte huid!
Kom hem uitproberen in de salon!

Verkrijgbaar bij Skin & So in veel verschillende heerlijke geuren zoals Melon, Pomgranate, Mint, Pink Lily, Blackberry enz.

One Minute Manicure 5 oz   €21,50

 

 

 

Lash to Impress

Slapen, douchen, zwemmen, sauna, huilen, door de regen fietsen, sporten hoeft nooit meer met een uitgelopen mascara look of blote billen gezicht!
Lash to Impress geeft je een 100% waterproof mascara look welke 3-4 weken blijft zitten.
Lash to Impress is een eenvoudige behandeling uitgevoerd in de schoonheidssalon waarbij de wimpers worden voorzien van een waterproof coating.
De duur van het resultaat is afhankelijk van je eigen wimpergroei cyclus, deze verschilt per persoon.
Ideaal voor wintersport, saunabezoek, zomervakantie of in je kraamtijd.

€32,50

 

In no time rimpels vervagen met de MESOGUN icm het veilige hyaluronzuur

In no time rimpels vervagen en uw huid weer laten stralen?
Dit kan nu met de Mesogun en cross-linked hyaluronzuur.
De Meso gun maakt het mogelijk om hyaluronzuur (cross-linked filler) door middel van mesotherapie in de huid te brengen.
Cross-linked hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die rimpels direct opvult.
Dit is een veilig (niet permanent) vulmiddel dat de huid à la minute gladder en strakker maakt. Met een flinterdunne naald wordt de cross-linked hyaluronzuur net onder de opperhuid ingebracht dmv een mesogun en vult het natuurlijk hyaluronzuur in de huid weer aan dat in de loop der jaren verloren is gegaan. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine en zorgt voor een gehydrateerde en elastische huid.

Het resultaat houdt 8 tot 10 maanden!

Is uw interesse gewekt?
kijk voor meer info en prijzen bij ‘Behandelingen’.

 

 

CAPTION

Nu eindelijk je nagels lakken voor je naar bed gaat!

Het kan eindelijk met de door Young Nails ontwikkelde LAC.Q3 formule. Deze high tech compositie in de CAPTION producten werkt zonder UV lamp en geeft binnen 15 minuten een set nagels met de look en de hardheid van gel. Daarna dus onder de dekens en met dezelfde mooie nagels weer wakker worden. Gegarandeerd zonder dekbedprint.

  •  Houdt tot maximaal 9 dagen, zonder afbladderen.
  • Touch dry in seconden.
  • Hard als gel, maar dan zonder UV lamp.
  • Verwijderen met nagellak remover.
Prijzen:
Set van base- topcoat en kleur € 45,00
Lakken van de nagels in de salon € 10,00