Nieuw & Actie’s

NIEUWE COLLEGA!

Per 1 november mag ik een nieuwe collega verwelkomen in de salon!

Moon is een allround schoonheidsspecialiste en heeft een aantal jaartjes ervaring in het beauty vak. Zij gaat per 1 november de maandagen en dinsdagen voor haar rekening nemen in de salon. Je kunt bij Moon terecht voor alle grote en kleine gezichts- en huidverbeterende behandelingen, Lashlift, Henna Brows en gellak.

Doordat Moon start zijn er vanaf 1 november weer wat plekjes vrij in onze agenda en is de klantenstop op de beauty behandelingen opgeheven!

 

Ik ben met ontzettend veel enthousiasme en plezier aan het werk maar ik houdt de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Hygiene protocol Schoonheidsspecialisten uiteraard wel in acht!  Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht in de salon. Maar vindt jij het prettig om het toch te dragen vindt ik dit prima!

Maar dit blijft nog steeds actueel: BEN JE ZIEK, NEUSVERKOUDEN, LOOPNEUS, NIEZEN, KEELPIJN, HOESTEN, BENAUWDHEIDSKLACHTEN, VERHOGING (38 GRADEN OF HOGER)? BEL JE AFSPRAAK AF EN BLIJF THUIS!!!!

In de salon neem ik natuurlijk nog steeds de nodige hygienemaatregelen. Ik neem zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand in acht, ik schud geen handen; handen worden bij binnenkomst gedesinfecteerd, het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht, na elke behandeling worden alle oppervlakten zoals klinken, werktafel- en lamp, nageltafel- en lamp, pinautomaat etc gedesinfecteerd en gereinigd. Hiervoor zal extra tijd ingepland worden tussen de behandelingen. Betaling gebeurt alleen via PIN!!

Ik ga ervan uit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt zodat ik op een veilige en plezierige manier mijn werk kan doen en ik èn mijn klanten gezond blijven!

Wil jij een afspraak maken? App of bel naar 06-50423474

 

 

 

 

 

La Bella Donna mineral make-up

‘Make-up that acts like skincare’

Make-up is altijd mijn passie geweest. Maar ik merk steeds meer dat niet iedereen make-up goed verdraagt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar make-up die door iedere huid gedragen kan worden, zelfs de gevoeligste huid! Zo kwam ik bij La Bella Donna minerale make-up. La Bella Donna is natuurlijke minerale make-up die elke huid, zelfs de gevoeligste huid beschermt, voedt en herstelt. La Bella Donna is inmiddels uitgegroeid tot een innovatief verzorgingsconcept: mineralen die zich gedragen als make-up en tevens GOED zijn voor de huid! Deze make-up bevat alleen maar pure mineralen en geen chemische kleurstoffen of conserveringsmiddelen, geen lood, geen talk, geen aluminium, geen parabenen, olien of parfum en is niet op dieren getest!Elk product bevat SFP 15! La Bella Donna is dus geschikt voor elke huid maar vooral voor de gevoelige en allergische huid, huid met rosacea, acne, eczeem of andere huidproblemen. La Bella Donna make-up heeft veel verschillende producten zoals heerlijk voedende foundation, een mooie eyebrow kit en hun parade paardje: SPF 50 in poedervorm!  I LOVE IT!!

  

 

 

De Konjac Spons  

Jouw beauty musthave!                                     

Een mini gelaatsverzorging in 1 spons, perfect om je huid dagelijks te reinigen, met of zonder reinigingsproduct.

Wat is een Konjacspons en hoe gebruik ik deze?                                                                                                                                                                                                                                             De Konjacspons is een volledig natuurlijk product, afkomstig van de Aziatische konjac wortel, boordevol antioxidanten en mineralen. De konjac wortel wordt gemalen en gedroogd in een ronde mal. De spons is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit omdat er nog extra plantaardige bestanddelen aan toegevoegd worden waardoor de spons geschikt is voor verschillende huidtypes en huidproblemen bv huidverbeterend, hydraterend, tegen onzuiverheden en meeeters, kalmerend, anti-eczeem etc.

De spons reinigt en exfolieert je huid op een zachte manier waarbij hij al zijn voedzame bestanddelen afgeeft aan je huid. De spons werkt zeer hygienisch omdat hij zelf geen bestanddelen kan opnemen, behalve water. Gebruik hem met of zonder reinigingsproduct.

De spons is hard; bij het eerste gebruik laat je hem 5 minuten weken in warm water zodat hij soepel wordt en klaar is voor gebruik. Na gebruik spoel en duw je hem uit en laat je aan het touwtje drogen. De keren erna hoef je hem maar vochtig te maken en is hij klaar voor gebruik. De spons gaat ongeveer 3 maanden mee, daarna kan hij in de GFT container, hij is nml biologisch afbreekbaar. De Konjacspons kost maar €9.-

                                                                                                                                                

 

 

 

NIEUW: HUIDVERBETERING EN ANTI-AGEING.

 

Met gepaste trots mag ik jullie mee delen dat je sinds kort bij Skin & So terecht kunt voor een intensieve anti-age behandeling met de revolutionaire                           OXYGENEO & TRIPOLLAR van Pollogen.

 

OXYGENEO: Effectieve anti-aging en huidverbetering in ALLE huidlagen!

3 in 1 SUPER FACIAL:

1: exfoliatie van dode huidcellen: vitaliseert de huid door dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren

2: insluizen van revitaliserende werkstoffen: revitaliseert de huid door het diep in de huid aanbrengen van actieve werkstoffen zoals oa vitamine A, vitamine C, hyaluronzuur, ribose (suikerachtige die de celenergie stimuleert en een anti-rimpel effect heeft in de huid) en rozenbottel olie (antioxidant, kalmeert en verzacht de huid).

3: zuurstof voorziening IN de huid van binnen uit: de gel waar tijdens de behandeling mee gewerkt wordt bestaat uit sodium bi carbonaat en citroenzuur. De OxyGeneo werking (het Bohr effect) ontstaat wanneer de gel in aanraking komt met de huid en het opzet kopje van het OxyGeneo handstuk. CO2 belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor de zuurstof opname van de huid van binnenuit wordt geactiveerd.

OxyGeneo behandeling €79,-

OxyGeneo kuur van 6 behandelingen €450,-

 

TRIPOLLAR: Effectieve rimpel reductie, huid verstrakking en verjonging door middel van RADIO FREQUENT.

Radio frequent zorgt voor verhitting van de huid tot max 41 graden waardoor de huid verstrakt.

Direct zichtbaar effect: samentrekken (krimpen) van collagene vezels waardoor de huid strakker wordt en rimpels vervagen.

Lange termijn effect: verhoging van het celmetabolisme van de fibroblasten waardoor de collageen productie wordt verhoogd. De huid wordt en blijft strakker en rimpels verminderen.

Natuurlijke huidverjonging door de huid zelf!

De Tripollar behandeling wordt ALTIJD gecombineerd met een OxyGeneo behandeling.

OxyGeneo & Tripollar behandeling €99,-

OxyGeneo & Tripollar kuur van 6 behandelingen €540,-

 

Interesse? Maak snel je afspraak om deze geweldig effectieve behandelingen te ervaren!