Nieuw & Actie’s

PER 1 JANUARI ’24 GAAT ER HET EEN EN ANDER VERANDEREN IN DE SALON!

Na enige zelfreflectie heb ik eens even alles op een rijtje gezet en heb ik besloten dat het, na 20 jaar hard werken tijd is om toch ècht wat dingen te veranderen in de salon! Vanaf januari ’24 ga ik eindelijk eens aan mezelf en mijn gezondheid denken en alleen nog maar doen waar ik zelf blij van wordt.

Dus…. Vanaf 1 januari ’24 is de salon nog maar 3 dagen geopend nml maandag, donderdag en vrijdag. Ik werk nog maar alleen in de salon met hulp van mijn stagiaires. En ik ben gestart met een mooi, nieuw huidverbeteringsmerk waar ik ontzettend enthousiast over ben!

Op deze manier hoop ik nog een aantal jaartjes voor jullie klaar te staan en jullie huidjes te verzorgen. Ik heb er zin in!

AROMATOUCH TECHNIEK

De nieuwste ontspannende behandeling in de salon is de Aromatouch Techniek. Tijdens de Aromatouch Techniek worden 8 verschillende etherische olien in een specifieke volgorde aangebracht langs de energiezones (chakras) van de rug en op de voeten. Dmv lichte aanraking worden de olien met een speciale techniek verdeeld over de huid. De combinatie van de 8 olien ( ontspannend, ondersteunend, verzachtend en verkwikkend) en de zachte aanraking van de huid geeft een diepe ontspanning, zowel geestelijk als lichamelijk, je zenuwstelsel ontlaad en zorgt dat alle functies in het lichaam weer in balans worden gebracht (homeostase).

Het effect van de Aromatouch Techniek is oa versterking van het immuunsysteem, activeren van het zelf helend vermogen van het lichaam, stress reductie, positieve werking op onstekingen en pijn in het lichaam, activering van het parasympatisch systeem en stimulering van lichamelijke en geestelijke ontspanning. En het mooiste is dat het voor mij als gever ook ontstressend en ontspannend is en niet belastend is voor mijn handen en lichaam.

De Aromatouch Techniek is een unieke ervaring en een weldaad voor lichaam en geest! De behandeling duurt 45-60 minuten en kost €59,-! Kuur van 3 behandeling in 3 weken €169,- WAARSCHUWING: Wanneer je de behandeling 1 keer hebt arvaren wil je niet meer anders! Dus… maak snel je afspraak!

KYND MYNDED wasbare wattenschijfjes

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik zeer begaan ben met onze aarde en het milieu en dat ik zoveel mogelijk duurzaam werk in mijn salon. Je kunt je wel voorstellen hoeveel wattenschijfjes er in de salon op een dag door heen gaan! Dat zijn er ontzettend veel en dat is per week heel veel afval! Via een collega kwam ik de wasbare wattenschijfjes van Kynd Mynded tegen. Melissa van Kynd Mynded stond gelijk klaar om mij alle info over haar duurzame producten te geven. Zo leuk, het is een Nederlands bedrijfje en Melissa is zeer gepassioneerd over haar mooie producten! Sinds kort gebruik ik dus de wasbare wattenschijfjes in de salon. Ze zijn gemaakt van bamboo en zijn van nature anti-bacterieel dus ideaal om te gebruiken tijdens de behandelingen. Ze zijn super zacht voor de huid en wasbaar op 40 graden. Maar ze zijn natuurlijk ook perfect om zelf thuis je make-up mee te verwijderen. Help je mee om afval te verminderen en de wereld een mooiere plek te maken? Vraag in de salon naar de duurzame wattenschijfjes van Kynd Mynded.

 

 

 

La Bella Donna mineral make-up

‘Make-up that acts like skincare’

Make-up is altijd mijn passie geweest. Maar ik merk steeds meer dat niet iedereen make-up goed verdraagt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar make-up die door iedere huid gedragen kan worden, zelfs de gevoeligste huid! Zo kwam ik bij La Bella Donna minerale make-up. La Bella Donna is natuurlijke minerale make-up die elke huid, zelfs de gevoeligste huid beschermt, voedt en herstelt. La Bella Donna is inmiddels uitgegroeid tot een innovatief verzorgingsconcept: mineralen die zich gedragen als make-up en tevens GOED zijn voor de huid! Deze make-up bevat alleen maar pure mineralen en geen chemische kleurstoffen of conserveringsmiddelen, geen lood, geen talk, geen aluminium, geen parabenen, olien of parfum en is niet op dieren getest!Elk product bevat SFP 15! La Bella Donna is dus geschikt voor elke huid maar vooral voor de gevoelige en allergische huid, huid met rosacea, acne, eczeem of andere huidproblemen. La Bella Donna make-up heeft veel verschillende producten zoals heerlijk voedende foundation, een mooie eyebrow kit en hun parade paardje: SPF 50 in poedervorm!  I LOVE IT!!

  

 

 

De Konjac Spons  

Jouw beauty musthave!                                     

Een mini gelaatsverzorging in 1 spons, perfect om je huid dagelijks te reinigen, met of zonder reinigingsproduct.

Wat is een Konjacspons en hoe gebruik ik deze?                                                                                                                                                                                                                                             De Konjacspons is een volledig natuurlijk product, afkomstig van de Aziatische konjac wortel, boordevol antioxidanten en mineralen. De konjac wortel wordt gemalen en gedroogd in een ronde mal. De spons is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit omdat er nog extra plantaardige bestanddelen aan toegevoegd worden waardoor de spons geschikt is voor verschillende huidtypes en huidproblemen bv huidverbeterend, hydraterend, tegen onzuiverheden en meeeters, kalmerend, anti-eczeem etc.

De spons reinigt en exfolieert je huid op een zachte manier waarbij hij al zijn voedzame bestanddelen afgeeft aan je huid. De spons werkt zeer hygienisch omdat hij zelf geen bestanddelen kan opnemen, behalve water. Gebruik hem met of zonder reinigingsproduct.

De spons is hard; bij het eerste gebruik laat je hem 5 minuten weken in warm water zodat hij soepel wordt en klaar is voor gebruik. Na gebruik spoel en duw je hem uit en laat je aan het touwtje drogen. De keren erna hoef je hem maar vochtig te maken en is hij klaar voor gebruik. De spons gaat ongeveer 3 maanden mee, daarna kan hij in de GFT container, hij is nml biologisch afbreekbaar. De Konjacspons kost maar €9.-