Coagulatie en de Zapper

Heb je last van teleangiëctasieen (couperose) of spinnaevus ? Dan kan coagulatie een oplossing zijn.

Tijdens de coagulatiebehandeling van bloedvaatjes gaat een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwittten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Door de warmte-ontwikkeling zal de huid wat rood worden. Dit blijft meestal de dag van de behandeling zichtbaar. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen er kleine korstjes zichtbaar worden. Het lichaam voert deze korstjes met een aantal dagen vanzelf weer af. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Dit is een veilige methode waarbij geen littekenvorming optreedt. Het resultaat is blijvend, desalniettemin is het mogelijk dat er op den duur weer nieuwe bloedvaatjes zichtbaar worden.

Teleangiëctasieën
Dit zijn chronisch verwijde haarvaatjes. Met coagulatie wordt met een heel fijn naaldje het vaatje dichtgebrand. Na de behandeling kan de huid enige tijd rood zien en er kunnen kleine korstjes ontstaan.

Spinnaevus
Een spinnaevus, ook wel spinnetje genaamd, is een klein rood plekje met kleine, uitstralende, spinvormige verwijde haarvaatjes. Deze kan aangeboren zijn, maar kan ook later ontstaan zijn door beschadiging van de huid en/ of de bloedvaatjes. Een spinnetje kan ook ontstaan door erfelijke, zwakke bloedvaten.  Dit kan verergeren bij veel gebruik van alcohol, gekruid voedsel, frequent sauna bezoek en zon. Behandeling is gelijk aan de behandeling van de teleangiëctasieën.

 

BehandelingPrijs
Coaguleren per 15 minuten€ 27,50

 

Fibromen en bloedblaasjes behandelen met de Zapper.

Fibromen of steelwratjes
Fibromen, ook wel steelwratjes genoemd komen veel voor op de hals, op het décolleté, onder de BH band en onder de oksel. Steelwratjes kunnen goed behandeld worden met de Zapper. Met de Zapper wordt het ‘steeltje’ doorgebrand dmv hoog frequente stroom zodat het wratje lost komt van de huid. Een korte periode na de behandeling zal er een klein korstje op het behandelde plekje zitten, dit geneest vanzelf zonder litteken vorming.

Bloedblaasjes                                                                                                                                                                                                                                                                               Bloedblaasjes zijn kleine rode ‘blaasjes’ die overal op het lichaam kunnen voorkomen maar hoofdzakelijk op hals, decollete en buik. Bloedblaasjes zijn onschuldige opgezwollen bloedvaatjes die vaak als cosmetisch storend gezien worden. Met de Zapper kunnen deze blaasjes binnen seconden worden behandeld. Na behandeling vormt zich een korstje. Dit plekje geneest vanzelf en er blijft geen litteken achter.                                                                                                                                                                                De Zapper kan ingezet worden tijdens een gezichtsbehandeling.   

Behandeling met de Zapper tijdens een gezichtsbehandeling €13,50                                                                                                                                                                                         Behandeling met de Zapper met aparte afspraak €18,50