Gelnagels

Uw handen zijn uw visitekaartje. Het aanbrengen van gelnagels is de ideale manier om uw nagels en handen er voor langere tijd prachtig en verzorgd uit te laten zien.

Het aanbrengen van de gel gaat als volgt:
De stroperige gel wordt met een penseel in meerdere lagen op uw nagels aangebracht. Elke laag moet apart uitharden in een UV lamp. Wanneer u een verlenging van uw nagels wenst  maken we gebruik van sjablonen. Dmv een sjabloon verlengen we de nagel met gel tot aan de gewenste lengte. Verlenging met gel geeft extra stevigheid aan uw nagel.

U kunt kiezen voor een natuurlijke look, french manicure of  mooie colorgel.  Ik adviseer u om uw nagels elke 3 weken te laten bijwerken.

Hygiëne
Hygiëne is van groot belang en staat voorop bij Skin & So. Voor elke behandeling worden de handen van de cliënte gedesinfecteerd. Iedere cliënt heeft haar persoonlijke vijlenset, om te voorkomen dat er bacteriën kunnen worden overgedragen.

Nagelverlenging
Wanneer u direct mooie, lange nagels wilt, dan is nagelverlenging de ideale oplossing. Uw nagels worden verlengd door middel van gel en een sjabloon . De nagels kunnen op elke gewenste lengte worden gedragen. Ze hebben een natuurlijke, glanzende uitstraling en zijn optimaal sterk.

Nagelversteviging
Het is ook mogelijk om uw natuurlijke nagel te verstevigen. Dit is een ideale oplossing als uw nagels al lengte hebben maar snel breken, splijten en zwak zijn. Korte nagels kunnen natuurlijk ook verstevigd worden, zodat u ze op de gewenste lengte kunt laten groeien. Het voordeel hiervan ten opzichte van verlenging is dat u langzaam kunt wennen aan langere nagels (zie ook ManiQ). Bij een versteviging wordt gel aangebracht op uw natuurlijke nagels. De nagels blijven er natuurlijk uitzien, glanzen mooi en zijn zeer sterk. Dit is een ideale basis voor nagellak.

 

 

OnderdeelPrijzen
Starter set:
Nieuwe set gelnagels color inclusief verlenging met tips of sjablonen
58.00
Nieuwe set gelnagels color, gel op natuurlijke nagel, zonder verlenging€ 48.00
Bijwerken
Bijwerken color per 3 weken€ 31.00
Reparaties
Nagel repareren tijdens bijwerken met sjabloon of tip€ 1,50
Nagel repareren met aparte afspraak met sjabloon of tip€ 3,00