Gelnagels

 PER 1 JANUARI ’24 STOP IK MET NAGELSTYLING!!

Je handen zijn je visitekaartje!                                                                                                                                                                                                                                                                            Het zetten van gelnagels is de ideale manier om je nagels en handen er voor langere tijd prachtig en verzorgd uit te laten zien.

Het aanbrengen van de gel gaat als volgt:
De stroperige gel wordt met een penseel in meerdere lagen op je nagels aangebracht. Elke laag moet apart uitharden in een UV/LED lamp. Daarna wordt de gel in de juiste vorm gevijld. Wanneer je een verlenging van je nagels wil maken we gebruik van sjablonen. Dmv een sjabloon verlengen we de nagel met gel tot aan de gewenste lengte. Verlenging met gel geeft extra stevigheid aan je nagel.

Je kunt kiezen voor een natuurlijke look, babyboom of  mooie colorgel.  Ik adviseer om je nagels elke 3 weken te laten bijwerken.

Hygiëne
Hygiëne is van groot belang en staat voorop bij Skin & So. Voor elke behandeling worden je handen gedesinfecteerd om te voorkomen dat bacterien worden overgedragen.

Nagelverlenging
Wanneer je direct mooie, lange nagels wilt, dan is nagelverlenging de ideale oplossing. Je nagels worden verlengd door middel van gel en een sjabloon . De nagels kunnen op elke gewenste lengte worden gedragen. Ze hebben een natuurlijke, glanzende uitstraling en zijn optimaal sterk.

Nagelversteviging
Het is ook mogelijk om je natuurlijke nagel te verstevigen. Dit is een ideale oplossing als je nagels al lengte hebben maar snel breken, splijten en zwak zijn. Korte nagels kunnen natuurlijk ook verstevigd worden, zodat je ze op de gewenste lengte kunt laten groeien. Het voordeel hiervan ten opzichte van verlenging is dat je langzaam kunt wennen aan langere nagels (zie ook ManiQ). Bij een versteviging wordt gel aangebracht op je natuurlijke nagels. De nagels blijven er natuurlijk uitzien, glanzen mooi en zijn zeer sterk. Dit is een ideale basis voor nagellak.

LET OP: voor het verwijderen van gelnagels die door een andere nagelstyliste zijn geplaatst vraag ik €6.50 EXTRA!!

 

 

OnderdeelPrijzen
Starter set:
Nieuwe set gelnagels color inclusief verlenging met sjablonen€ 59,50
Nieuwe set gelnagels color, gel op natuurlijke nagel, zonder verlenging€ 48.50
Bijwerken
Bijwerken color per 3 weken€ 32.50
Reparaties
Nagel repareren tijdens bijwerken met sjabloon of tip€ 1,75
Nagel repareren met aparte afspraak met sjabloon of tip€ 3,00
Manicure
Met Pina Parie handverzorgingsproducten€ 20,00
Paraffine handpakking
De aromatherapeutische paraffine wax van lavendel en ylang-ylang heeft een heilzame werking op de huid en een verstevigende werking op de nagels. Perfect om de huid van de handen te herstellen en verzorgen. Ideaal in combinatie met een manicurebehandeling of tijdens uw gezichtsbehandeling.€ 17,50