Visagie

BehandelingPrijs
Visagie:
Make-up is altijd mijn passie geweest! Maar niet elke make-up is geschikt voor elke huid. Sinds kort werk ik met de minerale make-up van La Bella Donna. La Bella Donna is natuurlijke make-up die elke huid, zelfs de gevoeligste huid beschermt, voedt en herstelt. La Bella Donna is inmiddels uitgegroeid tot een innovatief verzorgingsconcept: mineralen die zich gedragen als make-up en tevens GOED zijn voor de huid! Deze make-up bevat alleen maar pure mineralen en geen chemische kleurstoffen of conserveringsmiddelen, geen lood, geen talk, geen aluminium, geen parabenen, olien of parfum en is niet op dieren getest! La Bella Donna is dus geschikt voor elke huid maar vooral voor de gevoelige en allergische huid, huid met rosacea, acne, eczeem of andere huidproblemen. I LOVE IT!!
Persoonlijk make-up advies
Altijd al willen weten welke kleuren bij je staan, hoe je je ogen het beste kunt opmaken of hoe je de juiste kleur foundation kiest?
Maak dan een afspraak voor persoonlijk make-up advies!
Per 30 minuten€ 17,50
Dag make-up
Lichte make-up , eventueel ter afsluiting van je gezichtsbehandeling.€ 10,00
Gala make-up
Feestelijke make-up voor bijvoorbeeld je school gala, een bruiloft of een feestje.€ 28,50
Feest- of bruids make-up
Stralen op de mooiste dag van je leven! De bruidsmake-up wordt voorafgegaand door een proef make-up waar we al jouw make-up wensen bespreken zodat jij straalt op je grote dag! Het is mogelijk om de bruidsmake-up te combineren met je bruidskapsel. Vraag mij naar de mogelijkheden.
Let op: Ik kom NIET op locatie voor de feest- of bruidsmak-up!!
€ 60,00