Merken

In mijn salon werk ik met een aantal met zorg geselecteerde merken. Deze merken sluiten aan aan mijn salon filosofie nml dat ze dierproefvrij en met natuurlijke ingredienten  zijn. Elk merk heeft zijn eigen specialiteiten en verzorgingslijnen:

 

YELLOW ROSE     

Yellow Rose is een professioneel huidverzorgingsmerk met Grieks roots.  Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen icm de recentste ontwikkelingen in de cosmetische wetenschap.  Alle producten zijn dierproef vrij, vrij van parabenen en sulfaten en bestaan uit natuurlijke ingredienten! Yellow Rose heeft naast uitgebreide salonbehandelingen uiteraard ook een breed assortiment producten voor thuisgebruik zodat het resultaat van de salonbehandeling ook thuis kan worden voort gezet. Ik ben erg enthousiast over dit mooie merk en over de geweldige resultaten die ik met Yellow Rose behalen!

 

CARELIKA

Nature inspired, created by professionals. Carelika is een Frans merk met Skandinavische roots. Carelika combineert innovatieve en wetenschappelijke ontwikkelingen van biologen, scheikundigen en schoonheidsspecialisten. Een belangrijk kenmerk van de Carelika producten is de kwaliteit en het hoge gehalte aan natuurlijke ingredienten die huidveroudering tegen gaan maar veilig zijn in dagelijks gebruik. Carelika ontwikkelt en produceert producten die werken op het natuurlijke collageen in de huid om de gezondheid, stevigheid en de jeugdige uitstraling van de huid te behouden. De professionele producten zijn ontwikkelt om specifieke huidproblemen in de salon te behandelen maar er zijn ook producten voor de dagelijkse thuis verzorging. De producten van Carelika zijn uiteraard cruelty free, dierproef vrij en er zijn producten die zelfs uit 99,5% natuurlijke ingredienten bestaan. What is there not to love?!!!

 

LA BELLA DONNA 

Make-up is altijd mijn passie geweest! Maar niet elke make-up is geschikt voor elke huid. Om ook de make-up die ik gebruik aan te laten sluiten bij mijn salon filosofie werk in de salon met de minerale make-up van La Bella Donna. La Bella Donna is natuurlijke make-up die elke huid, zelfs de gevoeligste huid beschermt, voedt en herstelt. La Bella Donna is inmiddels uitgegroeid tot een innovatief verzorgingsconcept: mineralen die zich gedragen als make-up en tevens GOED zijn voor de huid! Deze make-up bevat alleen maar pure mineralen en geen chemische kleurstoffen of conserveringsmiddelen, geen lood, geen talk, geen aluminium, geen parabenen, olien of parfum, cruelty free en is niet op dieren getest! La Bella Donna is dus geschikt voor elke huid maar vooral voor de gevoelige en allergische huid, huid met rosacea, acne, eczeem of andere huidproblemen. I LOVE IT!!