Merken

In mijn salon werk ik met een aantal met zorg geselecteerde merken. Deze merken sluiten aan aan mijn salon filosofie nml dat ze dierproefvrij en/of natuurlijk zijn. Elk merk heeft zijn eigen specialiteiten en verzorgingslijnen:

 

YELLOW ROSE
Yellow Rose is een professioneel huidverzorgingsmerk met Grieks roots.  Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen icm de recentste ontwikkelingen in de cosmetische wetenschap.  Alle producten zijn dierproef vrij, vrij van parabenen en sulfaten en 100% natuurlijk! Yellow Rose heeft naast uitgebreide salonbehandelingen uiteraard ook een breed assortiment producten voor thuisgebruik zodat het resultaat van de salonbehandeling ook thuis kan worden voort gezet. Ik ben erg enthousiast over dit mooie merk en over de geweldige resultaten die ik met Yellow Rose behalen!

 

COURTIN
Voor de behandeling van de onzuivere of probleemhuid maak ik in de salon gebruik van de natuurlijke producten van Courtin.                Deze producten zijn op basis van de 100% natuurlijke en antiseptische tee trea olie. Deze Courtin tee trea producten zijn er, naast de salonproducten ook voor thuisgebruik. Bij dagelijks thuisgebruik en regelmatige behandeling in de salon zal de onzuivere en/of acne huid zienderogen opknappen.

 

BINNENKORT VINDT JE HIER EEN NIEUW MERK….