Mesotherapie

Skin Booster

Na ons 30e levensjaar begint onze huid helaas te verslappen.
Afname van collageen in de huid, het verschijnen van de eerste rimpeltjes en volume- en elasticiteitsverlies van de gezichtscontouren zijn het resultaat.
Om een verslapte, rijpe gezichtshuid op een natuurlijke manier te herstructureren maken we gebruik van Meso therapie.
De term ‘Meso therapie’ betekent letterlijk ‘onderhuids behandelen’.
Dmv de Meso gun wordt hyaluronzuur punt voor punt (micro injecties) onder de dermis aangebracht waardoor de huid zichtbaar verbeterd.
De huid oogt weer strak en fris en rimpels vervagen. Het lichaam zal na een tijd het lichaamseigen hyaluronzuur gaan opnemen en afbreken waardoor het resultaat weer zal afzwakken
Om het gewenste resultaat van de Meso therapie vast te houden zijn meerdere behandelingen nodig, een kuur van 3-5 behandelingen met tussenpose van 14 dagen.
Om dit resultaat te onderhouden adviseren we, afhankelijk van de huidconditie de behandeling om de 3-4 maanden te herhalen.

 

*Skin Booster:

OnderdeelPrijzen
Per behandeling€ 125,00
Kuur van 3 behandelingen€ 370,00
Kuur van 5 behandelingen€ 600,00
 
 
 

 

 

 

 

No-Needle mesotherapie

Naar mate onze leeftijd vordert beginnen de jaren te tonen. Onze spieren beginnen te verslappen, de celdeling wordt trager, elasticiteitsverlies van onze gezichtcontouren zijn het resultaat. Met behulp van no-needle mesotherapie kunnen we het verouderingsproces afremmen

Wat is no-needle mesotherapie?
No-needle mesotherapie is een huidverbeterende behandeling.
Bij no-needle mesotherapie worden werkzame stoffen waaronder hyaluronzuur en vitamines in de huid gebracht met elektroporatie. Door het elektroporatie systeem worden celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt. Daardoor kunnen de actieve werkstoffen eenvoudig tot in de celkernen opgenomen worden. De stofwisselingsprocessen worden hierdoor verbeterd en de bloed en lymfecirculatie gestimuleerd.
Deze therapie is een doeltreffende methode om fijne rimpels en lijntjes te vervagen en de verslapte huid te verstevigen. Kortom, een enorme boost voor uw huid!

 

Resultaten van no-needle mesotherapie
Door de no-needle mesotherapie krijgt de huid een vitaliserende oppepper. Gladheid, stevigheid en hydratatie van de huid nemen enorm toe.
Uw huid wordt helder, gaat er strakker uitzien, krijgt een gezonde uitstraling.
No needle mesotherapie werkt goed tegen fijne rimpels en een droge en vale huid. Na de behandeling is de gladheid van de huid met 50 % toegenomen en grove poriën verfijnen met 80%. Ook wordt de huid rondom uw ogen gelift. Uw huid voelt steviger en soepeler aan.

Kuurbehandeling
Na 1 behandeling voelt u al dat uw huid gladder, steviger en soepeler wordt. Ook kunt u al zien dat fijne lijntjes verzachten, de huid veerkrachtiger is en mooi gevuld is.
Voor een optimaal en aanhoudend resultaat is het aan te raden om een kuur van 4-6 behandelingen te ondergaan. In kuurverband bereikt u uiteraard het mooiste resultaat.
Na deze kuur volstaat een herhaalhandeling per 3-4 maanden.

Deze behandeling is perfect te combineren met microdermabrasie, maar natuurlijk ook naast uw gezichtsbehandeling.

OnderdeelPrijzen
No-needle mesotherapie behandeling€ 55,00
No-needle mesotherapie kuur van 4 behandelingen€ 220,00
No-needle mesotherapie kuur van 6 behandelingen€ 330,00
No-needle mesotherapie icm een microdermabrasie behandeling€ 130,00